Gratis excursie Stevig Stappen Loonse en Drunense Duinen 28-12-2012

Gratis excursie Stevig Stappen Loonse en Drunense Duinen 28-12-2012

Stevig stappen in Loonse en Drunense duinen.

Goede uitvalsbasis vanuit kampeerboerderij / minicamping de Runsvoort

Stevig Stappen

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is in de wintermaanden een betoverende omgeving, rijk aan landschappen. Op vrijdag 28 december krijgt u de charme van het park mee tijdens een extra lange wandeling onder leiding van een gids! De vier uur durende tocht start om 10.00 uur bij Brasserie Het Genieten, Roestelbergseweg 3, Kaatsheuvel.

Stevig Stappen
Gedurende de wintermaanden is het genieten van de rust en ruimte de het nationaal park biedt. Samen met een gids loopt u een route, die langs de afwisselende landschappen van het park voert: Plantloon, het stuifzand, de heide, het bos, het leefgebied van de das, de eeuwenoude eiken die zogenaamde groene forten vormen. Kortom: bijna alle facetten van het gebied zullen de revue passeren. Om alle facetten in één keer te kunnen bekijken, zal de afstand die wordt afgelegd groter zijn dan gebruikelijk. De tocht is vooral bedoeld voor mensen die eens lekker door willen lopen.

Kosten en aanmelden
De excursie is gratis. Honden mogen helaas niet mee. Vanwege de duur van de wandeling is het niet verstandig (kleine) kinderen onder de 12 jaar mee te nemen. De wandeling is niet geschikt voor buggy’s. Aanmelden is niet nodig.

Andere excursies
Door het jaar heen vinden excursies plaats onder leiding van gidsen van het nationaal park. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op np-deloonseendrunenseduinen.nl > activiteitenoverzicht.

Noot voor de pers

  • Voor meer informatie over bovenstaande excursie kunt u contact opnemen met Jeffrey Raymakers van IVN Consulentschap Brabant 0411 – 61 41 11 of j.raymakers@ivn.nl.
  • De foto uit de bijlage mag geplaatst worden onder vermelding van de fotograaf Theo v.d. Berkmortel.

Add Comment