Lekker landschap – Noten en Zaden 6 Oktober

Lekker landschap – Noten en Zaden 6 Oktober

Persbericht:

minicamping de Runsvoort : de ideale uitvalsbasis voor dit arrangement

Lekker landschap – Noten en zaden

Hoe lekker is de natuur? Ervaar het zelf in het arrangement ‘Lekker landschap’, samengesteld door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en fruitboerderij Sprankenhof in Udenhout. Ga samen met een gids op zoek naar knapperige noten en zaden in de natuur. Aansluitend kookt u samen met de andere deelnemers een culinair viergangendiner, waarin noten en zaden centraal staan. Loopt het water al in de mond?

Wie zoekt, zal lekkers vinden

Laat u verrassen door de hoeveelheid eetbare producten die uit de natuur te halen zijn. Producten die zintuigen prikkelen met hun palet aan kleuren, verrassende texturen, kruidige geuren en bovenal heerlijke smaken. Een gids van het nationaal park neemt u gedurende tweeënhalf uur mee door De Brand, het zuidelijk deel van het nationaal park. Ga mee op zoek naar allerlei noten en zaden uit de natuur.

Kokkerellen en tafelen

De wandeling begint en eindigt bij boerderij Sprankenhof waar een aperitief na de wandeling op u wacht. De smaaksensatie begint met dit verwelkomend drankje. Hoe het lekkers uit de natuur echt smaakt, ervaart u daarna zelf. U kookt samen met en voor de andere deelnemers een viergangendiner. Het is een traktatie voor de smaakpapillen! Het menu en de gerechten zijn niet afhankelijk van gevonden producten tijdens de wandeling.

Wanneer en waar?

Het arrangement vindt plaats op zaterdag 6 oktober van 13.30 tot 20.00 uur. Kosten zijn €50,- per persoon. Het startpunt van de arrangementen is boerderij Sprankenhof (Schoorstraat 26a, Udenhout). Er is ruimte voor minimaal 15 en maximaal 20 personen.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor informatie, kosten en aanmelding op www.np-deloonseendrunenseduinen.nl > activiteitenkalender of www.sprankenhof.com > actueel > agenda.

 

Noot voor de redactie

  • Neem voor meer informatie contact op met Jeffrey Raymakers van IVN Consulentschap Brabant (0411-614111 of j.raymakers@ivn.nl) of Josèt Vermeer van boerderij Sprankenhof (013-5116494 of sprankenhof@planet.nl).
  • Bijgevoegde foto’s kunt u plaatsen onder vermelding van ©Sprankenhof, Udenhout

Add Comment