Najaarswandeling rondom Guldenberg

Najaarswandeling rondom Guldenberg

4 oktober ,  10.00 uur

start parkeerplaats Guldenberg

ideale uitvals basis vanuit minicamping de Runsvoort

Op zondag 4 Oktober 2015 organiseert het IVN Oisterwijk in Samenwerking met  LNMH Haaren een excursie door het meeste oostelijk deel van het NP de Loonse en drunense duindn.

de start is om 10.00 uur vanaf het parkeerterrein van hotel Guldenberg ( de guldenberg 12 in Helvoirt).

De gidsen nemen u mee op een wandeling van anderhalf tot twee uur door de bossen naar paar vennetjes en kleine stuifzandgebiedjes . Mogelijk dat u al kunt genieten van de eerste herfskleuren en de paddenstoelen. Dit gedeelte van het NP is voor sommigen een onbekend gebied maar zeker de moeite waard om te bezoeken. Het aanpalende landbouwgebied het Hengstven, wat ook deel uitmaakt van NP, word in de toekomst omgevormd tot een natuur ontwikkelings gebied, waarvoor de werkzaamheden binnenkort zullen starten. Zoals gewoonlijk is deelname aan deze excursie gratis en bent u van harte welkom!