Opening campingseizoen

Opening campingseizoen

Opening camping seizoen en voortgang appartementen.

 

Ondertussen is onze camping vorige week weer geopend! En hebben wij de eerste gasten al mogen verwelkomen. Voor het paasweekend hebben wij nog plaatsen beschikbaar, dus wil je nog een lekker weekendje weg neem dan snel contact met ons op en reserveer je plaats!

Wij zijn deze winter ook weer flink bezig geweest met de bouw van de appartementen, ook hier komt langzaamaan het einde in zicht. Wij streven er naar nog dit seizoen te openen! Er komen nog 2 appartementen bij voor 6 personen, en 1 appartment voor 2 tot 4 personen.

De 6 persoonsappartementen beschikken beide over een eigen entree, badkamer, appart toilet, een eigen keuken en woonkamer met open vide, een tweepersoonsslaapkamer op de begane grond en 2 tweepersoonsslaapkamers op de bovenverdieping. Buiten vind je nog een terras met overkapping waar je heerlijk buiten kunt zitten.

Het 2 tot 4 persoons appartement is uiteraard iets kleiner dan het 6 persoons, maar bestaat tevens uit een eigen entree, badkamer en slaapkamer op de begane grond, een eigen keuken en woonkamer met vide, op de bovenverdieping vind je nog tweepersoonsslaapkamer. Ook heeft dit appartement een buiten terras met overkapping.

Ideaal dus wanneer je met je gezin of met een stel vrienden een gezellig weekendje weg wilt, een dagje naar de Efteling of naar evenementen in bijvoorbeeld Tilburg of  ‘s-Hertogenbosch.

Houdt dus ons dus in de gaten voor meer informatie wat betreft de opening van onze nieuwe appartementen!