Nieuwe appartementen bijna in de verhuur!

Nieuwe appartementen bijna in de verhuur!

Nieuw , Nieuw Nieuw

te huur vanaf   1 januari  2017

Hallo allemaal,

Zoals we al een keer eerder hebben vermeld, zijn wij dit seizoen en afgelopen winter flink bezig geweest met onze nieuwe appartementen voor de verhuur. Deze zijn nu zo goed als af! We zijn nu bezig met de puntjes op de i te zetten en de appartementen leuk aan te kleden. Ook moeten buiten de tuintjes nog ingericht en aangekleed worden. En dan kunnen ze eindelijk in de verhuur!

Er komen nog 2 appartementen bij voor 6 personen, met 3 slaapkamers en 1 appartement voor 2 tot 4 personen. met 2 slaapkamers

De 6 persoonsappartementen beschikken beide over een eigen entree, badkamer, appart toilet, een eigen keuken en woonkamer met open vide, een tweepersoonsslaapkamer op de begane grond en 2 tweepersoonsslaapkamers op de bovenverdieping. Buiten vind je nog een terras met overkapping waar je heerlijk buiten kunt zitten.

Het 2 tot 4 persoons appartement is uiteraard iets kleiner dan het 6 persoons, maar bestaat tevens uit een eigen entree, badkamer en slaapkamer op de begane grond, een eigen keuken en woonkamer met vide, op de bovenverdieping vind je nog tweepersoonsslaapkamer. Ook heeft dit appartement een buiten terras met overkapping.

Houdt onze website en Facebook pagina goed in de gaten voor meer informatie.