Kampeerboerderij / Groepsaccommodatie

 

De Kampeerboerderij / groepsaccommodatie in Noord Brabant is het gehele jaar geopend en biedt plaats voor groepen tot maximaal 100 personen verdeeld over 6 slaapvertrekken. Met een eigen inrit & parkeerplaats heb je de boerderij met sportveld helemaal voor eigen gebruik.
De authentieke boerderij stamt uit 1924 dit is goed terug te zien in de verschillende elementen van het gebouw, zoals de oude stalramen en de houten steunpilaren.

Onze accommodatie ligt op een uitstekende locatie voor verschillende outdoor activiteiten. Ga lekker de nabij gelegen bossen in – een klein gedeelte is zelfs na zonsondergang nog vrij toegankelijk – of neem de fiets voor een tocht door het Nationaal Park. Wij grenzen aan diverse fiets-, wandel- en mountainbike route’s. Verschillende soorten fietsen kunnen gehuurd worden bij de Rustende jager en eventueel op onze locatie worden afgeleverd.

Voor een sfeerimpressie van onze accommodatie klikt u hier.

camping-mei-2007--en-bloemen-017

Wist u dat u met uw groep gebruik kunt maken van het naast gelegen sportveld! Plan en organiseer hier uw eigen activiteiten. Ook een echte aanrader zijn de vele verschillende outdoor activiteiten en mogelijkheden die IJM-Outdoor aanbied op hun locatie in Vught. Een andere tip is de MTB-route door de Loonse en Drunense duinen!

We bieden ook een grote overkapping waar u lekker met z’n alle samen kunt eten. Liever niet zelf koken, neem dan contact met ons op wij kunnen u adviseren over verschillende mogelijkheden qua catering. Bij slechter weer zijn er binnen 2 recreatieruimtes met voldoende ruimte om met de groep binnen te zitten voor een gezellige spelletjesmiddag/avond.

Wij richten ons vooral op groepen die actief bezig willen zijn tijdens hun verblijf, groepen die wij voornamelijk ontvangen zijn o.a. groep 8 kamp, scholen, sportclubs & families.

 

 

Tarieven & beschikbaarheid:

Op aanvraag; afhankelijk van de groepsgrootte, periode en tijdsduur.
Voor de actuele beschikbaarheid / reserveren of meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen middels e-mail of telefonisch (0411) 64 13 79.

 

 

Plattegrond

De accommodatie beschikt over 6 verschillende slaapzalen, 2 recreatieruimtes een eigen keuken en sanitair.

* mindervalide/invalide sanitair is alleen te gebruiken door gasten in deze doelgroep. Verblijven er geen gasten in het gebouw die mindervalide/ invalide zijn dan blijft deze ruimte gesloten.

De sleutel hiervoor kan worden opgehaald bij de receptie door de desbetreffende persoon zelf. Graag uiterlijk een dag voor aankomst aan ons doorgeven; dan zorgen wij ervoor dat deze ruimte gereed is voor gebruik.