Efteling

Wie kent de Efteling nou niet?! De Efteling is misschien wel een van de bekendste pretparken in Nederland. Ook bij buitenlanders wordt dit park steeds meer bekend. Als je bij ons verblijft is een dagje – of misschien zelfs wel twee – zeker niet te missen in de vakantieplanning!

De Efteling blijft steeds maar weer verbeteren en uitbreiden en zo is er telkens weer wat nieuws te beleven. Een ideale bestemming voor het hele gezin, iedereen beleeft in de Efteling de mooiste avonturen. Wandel door het Sprookjesbos waar een oude boom jullie de mooiste verhalen vertelt. Waar je Roodkopje, Sneeuwwitje en vele andere sprookjes tegen komt. Zweef met z’n allen door een bijzonder woud vol trollen en elfjes. Of vaar – als jullie durven – over de woeste zee waar ook de ‘Vliegende Hollander’ rondwaart. Het betoverende park waar voor iedereen genoeg te beleven valt. En als de avond valt, neem dan een kijkje bij de watershow Aquanura.

Het park is opgedeeld in verschillende gebieden: Marerijk, Anderrijk, Reizenrijk en Ruigrijk. Deze rijken hebben alle hun eigen sfeer en doelgroep, en heeft prachtig aangelegde wandelpaden en waterpartijen. Alle attracties, eetgelegenheden, winkels enz. zijn helemaal in stijl van het park. Een ware beleving.

De Efteling ligt hemelsbreed op ongeveer 12 km vanaf onze accommodatie. Met de auto ben je er binnen 15/20 minuten, ga je met de fiets? Dan ben je ongeveer 40 min. onderweg en fiets je door het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense duinen.

Als laatste nog een persoonlijke tip: Download de Efteling app wanneer je het park gaat bezoeken. Deze app is erg handig, zo he

b je bijvoorbeeld altijd een plattegrond bij de hand, en kun je gemakkelijk zien waar je je ergens bevindt, hoelang je loopt naar een attractie en hoe lang  de wachtrij op dat moment is. Ook zie je gemakkelijk waar de shows zich bevinden en hoe laat deze beginnen.

Wilt u meer informatie over de Efteling over bijvoorbeeld openingstijden, tickets of speciale evenementen? Gaat u dan naar de officiële website van de: Efteling.