Minicamping

WIJ ZIJN HET GEHELE JAAR GEOPEND!

Onze kleine en autovrije camping met 22 ruime plaatsen met 6 AMP stroom ligt op loopafstand van de bossen en het Nationaal Park de Loonse & Drunense duinen. Het grasveld wordt keurig onderhouden en grenst aan riviertje de Zandley.

Het sanitair gebouw is nog niet zo lang geleden helemaal vernieuwd met o.a. meer capaciteit aan douches, wc’s en wastafels! Familiedouche & mindervalideruimte, dit alle is verwarmd en met een gezellig muziekje! Buiten bevind zich de afwasplaats onder een grote overkapping, zodat u ook hier droog en uit de zon kunt staan.

De Runsvoort grenst aan verschillende fiets- MTB-, en wandelroutes waaronder ook knooppuntroutes, Ideaal startpunt om onze mooie omgeving te bewonderen.

Voor meer foto’s van de minicamping klikt u hier.

Via onderstaande button kunt u direct een plaats op onze minicamping reserveren!

Reserveren Camping

Wat bieden wij u nog meer?

Een rustige camping, waar u lekker uw eigen plan kunt trekken en tot rust kunt komen. Voor onze campinggasten en gasten die een appartement bij ons huren hebben wij een aparte ingang naar het terrein en een aparte parkeerplaats. Je zult hier dus geen groepen tegenkomen.

Heeft u uw (klein)kinderen mee kamperen, dan hebben wij overzichtelijk in het midden van het veld een klein speelhuisje met zandbak staan. U hoeft dus niet mee te lopen naar een grote speeltuin. Voor u zelf hebben we een jeu de boulesbaan beschikbaar en voor de liefhebber is het mogelijk om te vissen in de Zandley.

In het sanitair gebouw vind je nog een kleine bibliotheek voor boeken en dvd’s.

  • Erkend lid A.N.W.B. kleine campings.
  • Erkend lid ACSI  kleine campings.

Beschikbaarheid

Wilt u zeker zijn van een plaatsje raden wij uw aan om dit te reserveren. 

* U kunt altijd een voorkeursplaats opgeven. Wij proberen hier altijd zoveel mogelijk rekening mee te houden. Echter is de opgegeven voorkeursplaats nooit bindend. Wanneer beschikbaar hebben wij in de drukkere periodes ons extra zomerveld geopend voor kort-kampeerders en/of weekend-kampeerders.