Vakantiehuisjes / Appartementen

 

Geschikt voor max. 6 personen per huisje.
In 2012 hebben wij een tweetal vakantiehuisjes gebouwd voor maximaal 6 personen, en hier zijn er in 2017 nog een aantal bij gekomen.  Deze zijn ideaal voor wanneer u wilt genieten van een vakantie in de natuur maar toch de gemakken en luxe wilt hebben van thuis. Ook geschikt voor grotere gezinnen of vrienden die graag de Efteling, Safaripark Beekse Bergen of Tilburg / Den Bosch willen bezoeken.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze accommodaties. Roken is alleen toegestaan in de tuin.

Voor meer foto’s van de appartementen klik hier.

Bij ons zijn er verschillende type te huur, kijk hier goed na wanneer u een reservering plaatst. Alle accommodaties hebben een eigen keuken en woonkamer meteen buiten terras. Al onze accommodaties zijn op basis van zelfverzorging, u dient dan ook zelf te zorgen voor het bed- en/of badlinnen. U bent ook in de gelegenheid om dit bij ons te huren – graag vooraf reserveren. (eenpersoonsdekbedden en kussens zijn aanwezig).

Tarieven

Voor de tarieven klikt u op een van onderstaande buttons, wanneer u de gewenste data invult ziet u indien beschikbaar meteen de prijzen vermeld staan voor de ingevulde periode. In vakantieperiodes / rondom de feestdagen kunnen de prijzen iets hoger liggen. (afhankelijk van aankomst-/ vertrekdag en aantal personen).

Aankomst tussen 15.00 – 20.00 uur / vertrek tussen 10.00 – 11.00 uur.


Optioneel bij huur van appartement:

Bedlinnen (per persoon, per keer) €10,-
Badlinnen (per persoon, per keer) €5,-
(Eind)schoonmaak (per accommodatie, per keer) €55,-

U bent ook in de gelegenheid om zelf u bed- & badlinnen mee te nemen. Tevens kunt u er ook voor kiezen om zelf schoon te maken.


Bij annulering of vroegtijdig vertrek; worden de gereserveerde dagen altijd voor 100% in rekening gebracht, mits in overleg anders is overeengekomen.