Duinoord

Duinoord hanteert een all-in formule, de hele dag eten, drinken en spelen zoveel als je wilt voor 1 vast bedrag! Duinoord ligt op ong. 3,5 km van onze accommodatie en is dus prima te doen met de fiets of zelfs te voet. Gaat u te voet of met de fiets vanaf onze accommodatie dan kunt u onderweg al heerlijk genieten van de prachtige natuur, de route gaat namelijk dwars door de bossen.

Duinoord heeft vele activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Zo hebben ze verschillende dingen voor kinderen tot en met 6 jaar maar ook veel spannends voor kinderen vanaf 7 jaar! Uiteraard zijn er veelal leuke activiteiten die voor iedereen geschikt zijn, zodat je met het hele gezin kunt genieten.

Een opsomming van de vele activiteiten op Duinoord:

Midgetgolfbaan, Gps-tocht, Bounce trampoline, Panna- en voetbalveldjes, Beachvolleybalveld, Springkussens, Speeltoestellen, Jeu-de Boulesbaan, Mini-klimbos, Doolhof, Speelkooi, Speelhuisjes, Mini-rijbaantje met loop en trapfietsen, Zandbak, Klimbos & Laserschieten.

Duinoord heeft op vele plaatsen in hun park zitplaatsen beschikbaar zodat je als ouders op het terras zittend de allerkleinste in de gaten kunt houden.

Voor tarieven, openingstijden en meer informatie: Ga dan naar de officiële site van: Duinoord.