Een vakantie in het mooie brabant is natuurlijk altijd leuk en fijn. Toch zijn er ook wat praktische zaken die handig zijn om te weten tijdens u verblijf. Zo blijft ons terrein netjes en maken we samen het verblijf voor iedereen zo aangenaam mogelijk. Op deze pagina leest u daar meer over.
Mocht u na het lezen van deze pagina nog ergens vragen of opmerkingen over hebben spreekt u ons dan even aan. Wij leggen u graag het e.e.a. persoonlijk uit 🙂
Bij deze wensen wij u alle een fijn verblijf bij ons.

 

AFVAL

Waar laat u uw afval nu precies?
Voor op het terrein van de Runsvoort (tussen de Receptie en straat) staan een aantal containers voor u afval. Op de verschillende containers staat duidelijk aangegeven wat erin thuis hoort, kijk hier a.u.b. goed naar!

Wij scheiden glas (GEEL), papier/karton (BLAUW), Plastic/drankkartons (ORANJE) (LET OP sinds 2023 GEEN blik meer bij het plastic) en restafval* (GRIJS).
*Bij restafval horen geen kapotte stoelen, tenten, koelkasten en/of dergelijke bij. Deze dient u in te leveren bij de milieustraat in uw eigen gemeente.

Zorgt u er AUB voor dat alles in dichte zakken in de containers gedeponeerd word en niet los erin wordt gegooid. Bij voorbaat dank.

LET OP: We bevinden ons in een bosrijke en dierrijke omgeving. Laat daarom geen etensresten / vuilnis onbeheerd achter of buiten staan. Er is een grote kans dat u bij terug komst de gehele afvalbak verspreid over het terrein terug vind.

WATER

Wij hebben op ons terrein geen put voor het loze van u vuilwater. Alle afvoerputten op het buitenterrein komen uit in de natuur en zijn dus uitsluitend bedoelt voor het hemelwater afvoer. Vuil water kunt u indien mogelijk lozen bij het chemisch toilet (onder de overkapping – sanitair camping).

AUTO

Rijdt a.u.b. stapvoets met uw auto/ bus etc. over ons terrein, er kunnen zomaar mensen, dieren en kinderen, de hoek om komen lopen of bij de appartementen naar buiten komen, die u niet van te voren kunt zien!

Er staat op ons gehele terrein duidelijk aangegeven waar er geparkeerd mag / kan worden.
Voor de groepen is dit vanaf de straat zichtbaar met een P bord Parkeren Groepsaccommodatie.
Voor eventuele bezoekers kan er vooraan op het grasveld bij de receptie geparkeerd worden (P Bezoekers)
Voor onze campinggasten en gasten van de appartementen is de parkeerplaats helemaal achteraan op het terrein gereserveerd. Deze parkeerplaats ligt dan ook direct naast onze camping.

Ons campingveld blijft autovrij.
Bij aankomst en vertrek mag u uiteraard met uw auto het veld op om te installeren en in- en uit te pakken. Tijdens de rest van het verblijf worden de auto’s geparkeerd op de parkeerplaats. Oók wanneer u boodschappen heeft gedaan en óók bij slecht weer.

Bent u in het bezit van een invalidekaart geef dit dan even aan ons door (bij voorkeur voor aankomst) dan kijken wij of we u een plek kunnen aanbieden dicht bij de ingang of we maken voor u een uitzondering op de regel. Dit doen we altijd even in overleg met u als gast.

ROKEN

Het is in al onze accommodatie verboden te roken! Dit geld dus voor onze groepsaccommodatie, appartementen maar ook binnen in de receptie, sanitair gebouw en onze fietsenstalling.
Wordt er toch binnen gerookt dan zullen de gekoppelde rookmelders overal in de gebouwen afgaan. Houdt u hier a.u.b. rekening mee. 

Verder houden wij graag het gebied rondom de entree van ons terrein en rondom onze receptie rookvrij.

VUUR / BBQ

Op last van de Gemeente Vught is het niet toegestaan om een (open) vuur te maken op ons terrein.

Omdat wij onze grasvelden graag netjes houden voor de volgende gasten hebben wij daarom besloten dat het ook niet is toegestaan om vuur in een korf / schaal of dergelijke te houden. Ook niet op de verharding van opritten / terrassen; niet alle verharde ondergronden kunnen tegen deze hitte en bestaat er een kans op scheuren of smelten van deze oppervlakken.

Lees ook de belangrijke informatie op de website van de Gemeente Vught: Natuurbranden & Stook/vuurverbod.

BBQ
BBQ-en met gasfles of kolen is toegestaan. LET GOED OP DE PLAATSING!

Zet géén bbq’s o.i.d. op de grond / op meubels / speeltoestellen van de Runsvoort neer; zoals tafels, picknicksets of tafeltennistafel ivm scheuren / krom trekken van deze oppervlakte! Bij constatering hiervan worden eventuele schade kosten op uw verhaald.
Twijfelt u? Komt u dan even bij de receptie vragen waar u uw bbq het beste kunt plaatsen.

 

 

EIGEN RISICO

Het gebruik van de speeltoestellen / trampoline voor onze campinggasten is altijd op eigen risico! Niet meer dan 1 persoon tegelijk op de trampoline.

Vult u bij warm weer een zelf meegebracht zwembadje? Zorg er a.u.b. voor dat deze geleegd en opgeruimd wordt na elk gebruik. Dit i.v.m. de veiligheid voor mens en dier! Wij stellen ons op geen enkele wijze aansprakelijk voor ongevallen met zwembadjes e.d. die door onze gasten zijn meegebracht.

Wij zijn niet verantwoordelijk bij ongevallen, letsel of schade aan uw of uw eigendommen.

Bestellingen laten bezorgen..?!

Indien u boodschappen / eten / pakketten o.i.d. wilt laten bezorgen bij ons; zorg er dan alstublieft voor dat u zelf voor op het terrein aanwezig bent om de bestelling aan te nemen.
Wij weten bij de receptie niet altijd voor wie de bestelling is, wij zetten geen handtekening voor pakketten van andere.