Een vakantie in het mooie brabant is natuurlijk altijd leuk en fijn. Toch zijn er ook wat praktische zaken & huisregels die handig zijn om te weten tijdens u verblijf. Zo blijft ons terrein netjes en maken we samen het verblijf voor iedereen zo aangenaam mogelijk. Op deze pagina leest u daar meer over. Neemt u als groepsleiding / contactpersoon deze pagina goed door, en spreek ook andere van u groep hierop aan. Of wijs hun op deze pagina / QR code die aanwezig is in de accommodatie.
Mocht u na het lezen van deze pagina nog ergens vragen of opmerkingen over hebben spreekt u ons dan even aan. Wij leggen u graag het e.e.a. persoonlijk uit 🙂
Bij deze wensen wij u alle een fijn verblijf bij ons.

Voor alle andere basis informatie en informatie over de omgeving kijkt u hier.

 

In- & Uitchecktijden
In- en uitchecktijden per dag.

Houdt u hier zich alstublieft aan! Het heeft geen zin om zonder overleg al eerder te komen voor bagage of boodschappen. De accommodatie is vaak niet eerder klaar dan onderstaande tijden. In de tussenliggende uren zijn wij bezig met de schoonmaak om alles voor aankomst van de nieuwe gasten weer netjes in orde te hebben. Dit is ook terug te lezen in u boekingsbevestiging.

Inchecken tijden:
Maandag vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur
Woensdag vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur

Uitchecken tijden:
Maandag voor 10.00 uur
Woensdag voor 10.00 uur
Vrijdag voor 12.00 uur
Zondag voor 14.00 uur

HUISREGELS groepsaccommodatie

Graag vragen wij u aandacht om het volgende; dit om onze verschillende soorten gasten op het terrein zo min mogelijk tot overlast te zijn naar elkaar.

 • De buitendeur naar de overkapping/ speelveld dient te worden gebruikt als in- en uitgang.
 • Alle andere buitendeuren dienen enkel en alléén als NOOD.
 • NA 22.00 uur geen buitenactiviteiten meer op het terrein van de Runsvoort.  Dit ivm geluidsoverlast voor de omgeving en andere gasten op het terrein.
 • STILTETIJDEN: Tussen 22.00 uur en 08.30 uur willen wij buiten geen geluidsoverlast meer horen van o.a. muziek, roepen, zingen etc.
 • Gebruik van Microfoons e.d. zijn dan ook niet toegestaan (ook niet overdag).
 • Roken en/of overleg dient te gebeuren aan de kant van de overkapping/ speelveld of voor aan straat.
  NIET aan de kant van de receptie & huur appartementen! (Dit is tevens ook de entree voor onze gasten van de camping en appartementen.)
 • Parkeren kan aan de kant van de overkapping/ speelveld. Indien daar te weinig ruimte is kunt u het grasveld bij de afvalcontainers voor de receptie gebruiken.
 • De parkeerplaats helemaal achter op het terrein is gereserveerd voor onze gasten van de appartementen en de camping. Hier dus niet parkeren wanneer u gast bent de groepsaccommodatie / kampeerboerderij.
 • Als groep bevind je je enkel op het gebied wat hoort bij de groepsaccommodatie; dit zijnde de groepsaccommodatie zelf, de oprit naar- en bij de groepsaccommodatie/ overkappingzijde, bijbehorende overkapping en aangrenzend speelveld.
 • Het is niet toegestaan je te bevinden aan de zijde van de receptie, bij de appartementen en minicamping of de parkeerplaats achter op het terrein.
  (u vind het immers ook niet prettig als andere gasten bij u in de accommodatie binnen wandelen en tussen uw eigendommen rond lopen).
 • Deze regels gelden ook voor de groepsleiding/organisatie. (uitgezonderd wanneer je bij de receptie dient te zijn voor vragen o.i.d. of afval gaat deponeren).
 • Je houdt als groep tijdens het verblijf zelf de accommodatie schoon en netjes opgeruimd. En laat bij vertrek ook alles opgeruimd achter, en op de plaats zoals aangegeven staat op deze informatie pagina.
 • Is er schade? Meld dit direct bij onze receptie. Indien mogelijk proberen wij dit tijdens jullie verblijf nog te repareren, of kunnen alvast onderdelen bestellen / monteur bellen etc.

In verband met u eigen veiligheid, is het NIET toegestaan om:

 • De stapelbedden te verplaatsen (ivm vluchtroute)
 • Matrassen op de grond te leggen o.i.d.
 • Te roken in de slaapvertrekken.
 • Het houden van een kampvuur op welke wijze dan ook is niet toegestaan op ons terrein! Zie ook de site van de Gemeente Vught.

NOODUITGANGEN:

 • De doorgang náár en de nooduitgang zelf dient ten alle tijden vrij te blijven van goederen!
  Vanuit binnen en vanuit buiten, let op dat er geen auto’s voor de uitgangen geparkeerd worden.
 • Dienen gesloten te blijven wanneer er geen gevaar is.
 • Wanneer u de nooduitgang vanaf binnen opent, is deze vanaf de buitenkant niet meer afgesloten! Houdt u hier rekening mee.

Hopende op een goede naleving van deze regels.

U bevind zich uitsluitend in het gele gebied. Wanneer daar parkeerplaatsen te weinig zijn mag u in het blauwe gedeelte op het gras de auto parkeren.

Het rode gedeelte is enkel voor het gebruik van onze gasten op de camping en appartementen.

NOODNUMMERS

Bij een directe noodsituatie belt u altijd eerst zelf 112!

Bij brand belt u ook 112; meld dit ook direct bij ons, u kunt ons bellen via +31411641379 of een van de telefoonnummers die op de receptie deur staan aangegeven die dag!
Zorg altijd dat u op een veilige plek gaat staan, buiten op een open plek, ver van de brand. En waarschuw indien mogelijk alvast andere gasten op het terrein.
Houdt wegen en toeritten naar ons terrein vrij zodat hulpdiensten snel ter plaatsen kunnen komen!


HUISARTSEN:

Huisartsenpraktijk Helvoirt:
Telefoonnummer: 0411 – 64 13 07
Adres: Valkenierstraat 8C
5268 DK Helvoirt
https://huisartsenhelvoirt.praktijkinfo.nl

Huisartsenpost ‘s-Hertogenbosch:
Telefoonnummer: 0900 – 88 60
Adres: Henri Dunantstraat 1
5223 GZ ‘s-Hertogenbosch
https://www.jeroenboschziekenhuis.nl/huisartsenpost

Huisartsenpost Tilburg:
Telefoonnummer: 085 – 53 60 300
Adres: Lage Witsiebaan 2A
5042 DA Tilburg
https://www.huisartsenposttilburg.nl/

APOTHEEK:

BENU Apotheek Helvoirt:
Adres: Torenstraat 29B
5268 AS Helvoirt
Telefoonnummer: 0411-643 566
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 13.00 uur – 18.00 uur.

 BENU Apotheek Haaren:
Adres: Driehoeven 3
5076 BA Haaren
Telefoonnummer: 0411-625 447
Openingstijden: 
Maandag t/m Vrijdag 08.00 uur – 17.30 uur
Zaterdag & Zondag gesloten

AFVAL

Waar laat u uw afval nu precies?
Voor op het terrein van de Runsvoort (tussen de Receptie en straat) staan een aantal containers voor u afval. Op de verschillende containers staat duidelijk aangegeven wat erin thuis hoort, kijk hier a.u.b. goed naar!

Wij scheiden glas (GEEL), papier/karton (BLAUW), Plastic/drankkartons (ORANJE) (LET OP sinds 2023 GEEN blik meer bij het plastic) en restafval* (GRIJS).
*Bij restafval horen geen kapotte stoelen, tenten, koelkasten en/of dergelijke bij. Deze dient u in te leveren bij de milieustraat in uw eigen gemeente.

Zorgt u er AUB voor dat alles in dichte zakken in de containers gedeponeerd word en niet los erin wordt gegooid. Bij voorbaat dank.

LET OP: We bevinden ons in een bosrijke en dierrijke omgeving. Laat daarom geen etensresten / vuilnis onbeheerd achter of buiten staan. Er is een grote kans dat u bij terug komst de gehele afvalbak verspreid over het terrein terug vind.

WATER (spellen)

Wij hebben op ons terrein geen put voor het loze van u vuilwater. Alle afvoerputten op het buitenterrein komen uit in de natuur en zijn dus uitsluitend bedoelt voor het hemelwater afvoer.

Wilt u op het veld een activiteit organiseren met water, dan is dit toegestaan zolang hier geen chemicaliën aan toegevoegd worden (dus geen gebruik van zeep e.d.), schuimparty’s zijn dan ook niet toegestaan ivm het behoud van het gras en natuur.

Er is een waterkraantje aanwezig op het veld. Graag zelf zorgen voor een tuinslang + eventuele koppelstukken etc. deze zijn op locatie NIET aanwezig

Heeft u een springkussen gehuurd? Dan kan daarvoor stroom gepakt worden op de grote stroomkast op het speelveld. Deze is aangesloten op krachtstroom.

AUTO & PARKEREN

Rijdt a.u.b. stapvoets met uw auto/ bus etc. over ons terrein, er kunnen zomaar mensen, dieren en kinderen, de hoek om komen lopen of bij  een van de gebouwen naar buiten komen, die u niet van te voren kunt zien!

Er staat op ons gehele terrein duidelijk aangegeven waar er geparkeerd mag / kan worden.
Voor de groepen is dit vanaf de straat zichtbaar met een P bord Parkeren Groepsaccommodatie.
Voor eventuele bezoekers kan er vooraan op het grasveld bij de receptie geparkeerd worden (P Bezoekers)
Voor onze campinggasten en gasten van de appartementen is de parkeerplaats helemaal achteraan op het terrein gereserveerd. Deze parkeerplaats ligt dan ook direct naast onze camping.

Er is bij ons geen mogelijkheid voor het laden van elektrische auto’s

ROKEN

Het is in al onze accommodatie verboden te roken! Dit geld dus voor onze groepsaccommodatie, appartementen maar ook binnen in de receptie, sanitair gebouw en onze fietsenstalling.
Wordt er toch binnen gerookt dan zullen de gekoppelde rookmelders overal in de gebouwen afgaan. Houdt u hier a.u.b. rekening mee. 

Verder houden wij graag het gebied rondom de entree van ons terrein en rondom onze receptie rookvrij.

VUUR / BBQ

Op last van de Gemeente Vught is het niet toegestaan om een (open) vuur te maken op ons terrein.

Omdat wij onze grasvelden graag netjes houden voor de volgende gasten hebben wij daarom besloten dat het ook niet is toegestaan om vuur in een korf / schaal of dergelijke te houden. Ook niet op de verharding van opritten / terrassen; niet alle verharde ondergronden kunnen tegen deze hitte en bestaat er een kans op scheuren of smelten van deze oppervlakken.

Lees ook de belangrijke informatie op de website van de Gemeente Vught: Natuurbranden & Stook/vuurverbod.

BBQ
BBQ-en met gasfles of kolen is toegestaan. LET GOED OP DE PLAATSING!

Zet géén bbq’s o.i.d. op de grond / op meubels / speeltoestellen van de Runsvoort neer; zoals tafels, picknicksets of tafeltennistafel ivm scheuren / krom trekken van deze oppervlakte! Bij constatering hiervan worden eventuele schade kosten op uw verhaald.
Twijfelt u? Komt u dan even bij de receptie vragen waar u uw bbq het beste kunt plaatsen.

EIGEN RISICO

Het gebruik van zelf meegebrachte speelattributen / gehuurde springkussens etc. zijn op eigen risico of sluit hiervoor een goede verzekering af bij het verhuurbedrijf.
Vult u bij warm weer een zelf meegebracht zwembadje? Zorg er a.u.b. voor dat deze geleegd en opgeruimd wordt na elk gebruik. Dit i.v.m. de veiligheid voor mens en dier! Wij stellen ons op geen enkele wijze aansprakelijk voor ongevallen met zwembadjes e.d. die door onze gasten zijn meegebracht.

Wij zijn niet verantwoordelijk bij ongevallen, letsel of schade aan uw of uw eigendommen.

Zo laat u de accommodatie achter

Hieronder vind u informatie + foto’s hoe u de accommodatie dient achter te laten bij het uitchecken.

Zo dient u de accommodatie weer achter te laten:

 • Veegschoon binnen & buiten.
 • Alle prullenbakken leeg & juist gesorteerd in de containers buiten (vergeet de pedaalemmers in de toiletten niet).
 • Al het meubilair weer terug op zijn plaats (zie foto’s).
 • Al de keukeninventaris dient schoon & droog terug in de kasten te staan.
 • Het matras van het onderste bed, op het bovenste bed leggen aub.
 • Het grasveld en buiten alles netjes opgeruimd en de tafels etc. onder de overkapping plaatsen.

LET ER OP! In de slaapzalen is het ten strengste verboden de bedden anders te plaatsen of tegen elkaar aan te schuiven. Dit ivm de veiligheid!

Eetruimte:
Tafels terug op zijn plaats: in 2x een rij van 3 tafels in het midden voor de bar richting slaapzaal 4, en 2x een rij van 2 tafels tegen over elkaar tegen de wand beginnende naast de deur van slaapzaal 1 en tegen de muur naast de tv.
stoelen aanschuiven aan de tafel + overige stoelen (met ijzeren poten) opstapelen in de hoek onder de tv.

Recreatieruimte:
Zithoek, Grote zwarte tafel in de hoek met de sjoelbakken erop. Daarlangs in stapels van 6 de stoelen met houten poten. Overige tafels met houten poten mogen langs de wand geplaatst worden langs de stoelen.

Slaapzalen:
Het ten strengste verboden de bedden anders te plaatsen of tegen elkaar aan te schuiven. Dit ivm de veiligheid!
Aan de muur kant mag 1 bed geplaatst worden, daarnaast dient een looppad te zijn, daarnaast mogen 2 bedden tegen elkaar geplaatst worden, waarna weer een looppad volgt enz.

Verdere foto’s volgen nog – Pagina is nog onder constructie..

Uitleg apparatuur
Op deze pagina plaatsen wij de uitleg van het (keuken)apparatuur. Mochten er na het lezen van deze pagina nog steeds vragen zijn of kom je er niet uit? Bel dan even aan bij de receptie en wij geven je graag uitleg.
Kampeerboerderij / Groepsaccommodatie:

Gebruik afzuigkap:
Om de afzuigkap aan te zetten draait u aan de schakelaar links naast de afzuigkap (boven de koelkast) zie foto. Hiermee gaat ook automatisch de verlichting boven het fornuis aan.

Gebruik gasfornuis:

 • Druk de draaiknop in van de gewenste pit.
 • Houdt ingedrukt en draai zachtjes aan de knop.
 • Blijf de knop ingedrukt houden.
 • Houdt een vlam bij de gewenste pit.
 • Er brand nu een vlammetje.
 • Laat de draaiknop nog even vast en laat deze na een aantal seconden rustig los.
 • Het vuur is nu aan en u kunt gaan koken!
 • Gaat de pit toch uit? Dan heeft u wellicht de draaiknop te snel losgelaten. Probeer het opnieuw.

EET SMAKELIJK

 

Vaatwasmachine:
Het gebruik van de vaatwasmachine is niet inbegrepen in de prijs. Wilt u hier gebruik van maken? Laat dit ons even weten dan zullen wij achter de schermen de machine voor u aanzetten zodat u deze in gebruik kunt nemen. De tarieven voor het gebruik staan vermeld rechts naast de machine.

Uitleg:

 • Brand er een rood lampje? Dan staat de machine aan voor gebruik.
 • Wilt u starten met de afwas zorg dan dat er een groen lampje brand. Dit doet u door u vinger enkele seconden ingedrukt te houden op de AAN/UIT knop. Het lampje zal dan veranderen van rood naar groen.
 • Is het lampje groen? Dan zullen er ook cijfers in de displays verschijnen.
  Wacht tot op beide displays de cijfers 70 of meer aangeven. Dit betreft de temperatuur van het water. Probeert u de machine eerder te starten, dan zal de temperatuur te laag zijn en zal de vaat niet of niet goed schoon worden. Heb even geduld dit kan wel 15 tot 20 minuten duren.
 • Is het vaatwasmachine op temperatuur? Dan drukt u op START.
 • Het gebruik van afwasmiddel en glansspoelmiddel worden automatisch toegevoegd aan de vaat, u hoeft hier niks voor te doen.
 • Wacht enkele minuten, wanneer er END in het display staat is de vaat klaar om eruit gehaald te worden! Pas op! Dit kan heet zijn!
 • Bent u klaar met de vaat, haal dan onderin het machine de stop en de filters eruit. Deze kunt u er uittrekken en draaien. Het vuile water loopt nu weg en u kunt ook meteen de filters schoonmaken voor de volgende keer dat u de vaat wilt doen. Stop de filters en de stop daarna weer goed terug.
 

Verwarming:
Gebruik van de verwarming is niet inbegrepen in de prijs.
Wij kunnen achter de schermen de verwarming inschakelen voor u, indien u hier gebruik van wenst te maken. De verbruikte kosten zullen achteraf worden doorgerekend naar de groep. Wij maken altijd een foto van de meterstand wanneer wij de verwarming inschakelen en maken bij vertrek ook weer een foto. U bent altijd vrij om ons hierom te vragen of met ons mee te lopen om dit te controleren.
Ter info: wij zijn niet aangesloten op het gasnet en maken gebruik van een gastank met propaangas. Wij hanteren altijd de gasprijs die op dat moment actueel is.

Uitleg:
In de keuken (tegen de muur boven de bar) vind u de thermostaat, hier stelt u de temperatuur in. Ziet u geen temperatuur op het display verschijnen? Dan is de verwarming wellicht (nog) niet ingeschakeld voor u. Wanneer u hier wel gebruik van wenst de maken meld u zich dan even bij de receptie.

Loopt u ook even alle radiators na, deze kunt u per stuk handmatig open of dicht draaien. Gebruikt u niet alle ruimtes, draait u dan daar de radiator dicht om extra kosten te voorkomen. Dit kunt u uiteraard ook doen wanneer u enkele uren of dag/avond niet in het gebouw aanwezig bent.

 

TV:
Uitleg: Zet de tv aan met de aan knop. Als u met u hand bij de rechterkant van het scherm aan de achterkant voelt zitten daar knoppen. Hiermee regelt u het volume en kunt u door de verschillende kanalen bladeren.
Tv kampeerboerderij Tv kampeerboerderij knoppen

 

Catering / boodschappen ed. laten bezorgen

Wilt u boodschappen laten bezorgen?
U kunt hiervoor gebruik maken van de bekende apps van bijvoorbeeld Jumbo / AH etc.

Maakt u liever gebruik van catering o.i.d., dan hebben we hier enkele aanraders:
Friture Vogels – Frietkraam
Lekker Gewoon uit Loon – o.a. Catering, BBQ, Gourmet, Borrelplanken etc.
Princee – Luxe Catering
Bakker Arno – bezorging voor brood
A-Z BBQ – BBQ service

Indien u boodschappen / eten / pakketten o.i.d. wilt laten bezorgen bij ons; zorg er dan alstublieft voor dat u zelf voor op het terrein aanwezig bent om de bestelling aan te nemen.
Wij weten bij de receptie niet altijd voor wie de bestelling is, wij zetten geen handtekening voor pakketten van andere.

Wordt er bezorgd op een tijdstip wat ruim voor de inchecktijd valt, vraag eerst even bij ons na of dit mogelijk is.. Het kan zijn dat er op dat tijdstip nog andere gasten gebruik maken van de accommodatie of dat we nog bezig zijn met de schoonmaak, waardoor de boodschappen nog niet direct koud gezet kunnen worden.

Worden overgebleven producten / BBQ’s of dergelijke opgehaald nadat je als groep al bent uitgecheckt, laat ons dit ook even weten, dan zoeken we samen een plek uit waar we de spullen tot die tijd kunnen neerzetten.

Hebben jullie zelf nog goede ervaringen met andere catering dan die hier vermeld staan? Wij staan altijd open voor nieuwe suggesties. Je kunt deze mailen naar info@runsvoort.nl

Let op:

 • Komt u met een touringcar / grote bus met aanhanger etc. naar onze locatie het beste rijdt u achteruit de inrit van de groepsacommodatie in (aangegeven met Blauw bord Parkeren groepsaccommodatie).
  U bent dan direct op de juiste plek om uit te stappen en spullen uit te laden. Rijd niet te ver naar achter ivm de dakgoten en de overkapping het is te smal om helemaal naar achter door te kunnen rijden.

  De hoofdingang richting de receptie is voor onze campinggasten en dient vrij te blijven, hier kan niet geladen en gelost worden.

 • Open vuur op welke wijze dan ook is NIET toegestaan! Ook niet in een vuurkorf o.i.d. dit op last van de Gemeente Vught en Provincie Noord-Brabant. Lees hier verder; https://vught.nl/natuurbranden
 • Verblijft u met minder dan 50 personen, wordt er 1 groot slaapvertrek gesloten ivm opslag overige materialen. Er blijven dan nog altijd 5 slaapvertrekken voor totaal 65 tot 70 personen over voor u groep.