Welkom op deze informatie pagina;

Wij hebben er voor gekozen om geen informatiemappen meer te verstrekken, en via deze webpagina onze gasten van de nodige informatie te voorzien. Ook kunt u overdag terecht in onze receptie voor flyers/ folders van o.a. de omgeving, museums, restaurants, activiteiten etc.

Voor meer informatie over onderstaande onderwerpen klikt u alstublieft; er opent zich dan een nieuw tabblad met meer informatie:

 

 
Wij vragen graag nog extra aandacht voor het volgende:
  • Rijdt a.u.b. stapvoets met uw auto/ bus etc. over ons terrein, er kunnen zomaar mensen en kinderen, de hoek om komen lopen of bij de appartementen naar buiten komen, die u niet van te voren kunt zien!
  • i.v.m. vossen: Graag afval/ etensresten etc. ’s avonds in de daarvoor bestemde containers gooien (voor op het terrein) of binnen zetten! De vossen nemen ’s nachts graag de hele zak mee en laten alles wat ze niet kunnen gebruiken op het veld of in de bosjes liggen!

Ga hier a.u.b. met beleid mee om.

Bij voorbaat dank.

 

* Op het moment zijn wij nog bezig met alle informatie online te plaatsen, er zal dus regelmatig informatie aan deze pagina’s worden toegevoegd.

** Wij zijn niet verantwoordelijk voor wijzigingen van derden, voor actuele informatie raden wij u daarom altijd aan even de webpagina te bekijken van desbetreffend bedrijf, dan wel contact met hun op te nemen. Openingstijden, afhaalmenu’s en dergelijke kunnen met regelmaat gewijzigd worden.