Welkom op deze informatie pagina;

Beste gasten van de Runsvoort, wat fijn dat wij u hier (weer) mogen verwelkomen. Wij hopen dat u een fijne tijd heeft bij ons.

Via deze webpagina zullen wij u voorzien van alle benodigde informatie tijdens u verblijf. Denk hierbij aan praktische zaken, maar ook aan wat voor leuke dingen u in onze omgeving kunt gaan doen en bekijken! Ook kunt u overdag terecht in onze receptie voor flyers/ folders van o.a. de omgeving, museums, restaurants, activiteiten etc.

Voor meer informatie over onderstaande onderwerpen klikt u alstublieft; er opent zich dan een nieuw tabblad met meer informatie:

 

 
Wij vragen graag nog extra aandacht voor het volgende:
  • Rijdt a.u.b. stapvoets met uw auto/ bus etc. over ons terrein, er kunnen zomaar mensen, dieren en kinderen, de hoek om komen lopen of bij de appartementen naar buiten komen, die u niet van te voren kunt zien!

Bij voorbaat dank.

 

 

* Op het moment zijn wij nog bezig met alle informatie online te plaatsen, er zal dus regelmatig informatie aan deze pagina’s worden toegevoegd.

** Wij zijn niet verantwoordelijk voor wijzigingen van derden, voor actuele informatie raden wij u daarom altijd aan even de webpagina te bekijken van desbetreffend bedrijf, dan wel contact met hun op te nemen. Openingstijden, afhaalmenu’s en dergelijke kunnen met regelmaat gewijzigd worden.