Welkom op deze informatie pagina;

Wij hebben er voor gekozen om geen informatiemappen meer te verstrekken, en via deze webpagina onze gasten van de nodige informatie te voorzien. Ook kunt u overdag terecht in onze receptie voor flyers/ folders van o.a. de omgeving, museums, restaurants, activiteiten etc.

Voor meer informatie over onderstaande onderwerpen klikt u alstublieft; er opent zich dan een nieuw tabblad met meer informatie:

 

 
Wij vragen graag nog extra aandacht voor het volgende:
  • Graag maar met 1 persoon tegelijk (in- uitchecken) in de receptie en niet met uw gehele gezin naar binnen!
  • Ter info: Bij ons gelden uiteraard dezelfde regels van de rijksoverheid als bij uw thuis. Bezoek is in principe toegestaan, echter is het niet de bedoeling om meerdere bezoekers per dag uit te nodigen. Daar wij ons ook aan de maatregelen dienen te houden om open te mogen blijven.

    Daarvoor vragen wij al onze gasten om bezoek tot een minimum te beperken en feestjes/verjaardagen etc. elders te vieren.

    Voor meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-vakantie/op-vakantie-in-nederland

  • i.v.m. vossen: Graag afval/ etensresten etc. ‘s avonds in de daarvoor bestemde containers gooien (voor op het terrein) of binnen zetten! De vossen nemen ‘s nachts graag de hele zak mee en laten alles wat ze niet kunnen gebruiken op het veld of in de bosjes liggen!
  • Bij het sanitair van de camping, maken wij helaas met regelmaat mee dat o.a. de inhoud van de zeepflacons, desinfectie etc. weggehaald of leeggehaald worden en/of worden aangevuld met water. Wij van de Runsvoort doen dit niet zelf! Is er iets leeg, dan vullen wij dit weer aan en wordt er een nieuwe flacon geplaatst.

Ga hier a.u.b. met beleid mee om.

Bij voorbaat dank.

 

* Op het moment zijn wij nog bezig met alle informatie online te plaatsen, er zal dus regelmatig informatie aan deze pagina’s worden toegevoegd.

** Wij zijn niet verantwoordelijk voor wijzigingen van derden, voor actuele informatie raden wij u daarom altijd aan even de webpagina te bekijken van desbetreffend bedrijf, dan wel contact met hun op te nemen. Openingstijden, afhaalmenu’s en dergelijke kunnen met regelmaat gewijzigd worden.